У Львові встановили для соціально незахищених людей першу «Добру Скриню»

11:00 3 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Кожен, хто знаходиться в скрутному становищі, зможе взяти продукти у крамниці«ШипШина», а той, хто має таку можливість, – зможе їх залишити.

«Активісти громадського об'єднання «Свербивус» реалізували відомий заклик «Візьми якщо треба, дай якщо можеш» в проекті «Добра скриня». Відтепер кожен, хто знаходиться в скрутному становищі, зможе взяти продукти з «Доброї Скрині», а той, хто має таку можливість, зможе їх залишити», – повідомили сьогодні, 3 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, , де також поінформували про подробиці:

«Координатор проекту Марта Присяжнюк розповіла: «В країні росте кількість соціально незахищених людей, і особливо це відчувається перед святами. Багато людей, переважно пенсіонери, змушені вкладати кошти в комунальні послуги або медицину, і на святковому столі зовсім не залишається продуктів. Саме тому ми вирішили організувати проект «Добра скриня». Наразі «Добра Скриня» розміщена на вулиці Городоцькій, 357 – у приміщенні магазину «ШипШина», однак ми хочемо, щоб такі скрині з'явились у всьому Львові. Якщо ви бажаєте допомогти із встановленням «Добрих Скринь» в інших місцях, можете допомогти із наповненням, або знаєте, кому могли б знадобитись продукти зі скрині – телефонуйте 050-373-15-96».

Однак організатори наголошують: «Робити добрі справи потрібно не лише на свята. Якщо у вас є знайомі чи сусіди, які перебувають в скрутному матеріальному становищі – відвідайте їх та запропонуйте свою допомогу. Або приїдьте на вулицю Городоцьку, 357 та візьміть для них продукти із «Доброї Скрині». Усі деталі – за телефоном 050-373-15-96».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів