У Львові встановлять 113 загальнобудинкових вузлів обліку тепла

10:50 24 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: domik.ua

У «Львівтеплоенерго» пояснили: «Маючи лічильник в будинку, мешканці самі можуть зменшувати чи навіть повністю відключити подачу тепла, не чекаючи, коли подачу тепла призупинить теплопостачальне підприємство».

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», до кінця місяця заплановано встановити 113 загальнобудинкових вузлів обліку тепла, відповідно до затвердженого переліку адрес», – повідомили сьогодні, 24 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Йдеться про житлові будинки Шевченківського, Личаківського, Франківського і Галицького районів Львова. У «Львівтеплоенерго» розповіли

«Встановлення вузлів обліку теплової енергії є дуже важливим процесом в плані енергозбереження, який дозволить оцінити справжній рівень споживання теплової енергії та виявити можливі втрати у будинку. Також, як ми постійно наголошуємо, наявність вузла обліку в будинку дає можливість мешканцям корегувати подачу тепла. 

Ця можливість дуже актуальна в час опалювального сезону, коли надворі теплішає і температура зовнішнього повітря підвищується. Маючи лічильник в будинку, мешканці самі можуть зменшувати чи навіть повністю відключити подачу тепла, не чекаючи, коли подачу тепла призупинить теплопостачальне підприємство. На сьогодні, понад 80% житлових будинків, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго» обладнані тепловими лічильниками».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів