У Львові встановлено 107 відеокамер, – ЛМР

10:10 29 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: press-centr.com

У міськраді повідомили в понеділок: «Монумент слави та Пагорб слави тепер під відеонаглядом».

«Як поінформував керівник муніципальної дружини Юрій Діль, Монумент слави на вулиці Стрийській і Пагорб слави на вулиці Пасічній тепер перебувають під відеонаглядом – на території меморіалів облаштували відеокамерами», – повідомили сьогодні, 29 серпня, в прес-службі міськради, де також розповіли:

«Камери відеоспостереження встановлені й на площі біля пам’ятника Cтепанові Бандері та на площі Двірцевій. Нагадаємо, вкінці минулого року відеокамери з’явились на площі перед Оперним театром.

За словами Юрія Діля, на сьогодні у Центрі безпеки міста, завдяки облаштованим відеокамерам, можуть відстежувати і зображення з декількох напрямків в’їздів/виїздів у місто. Загалом, на сьогодні у Львові встановлено 107 відеокамер.

Планується, що до кінця року їх кількість зросте до 200. Юрій Діль розповів: «Кожного дня ми маємо 10-20 звернень від правоохоронних органів щодо надання відеоматеріалів, де можуть бути зафіксовані різні правопорушення. Зокрема, завдяки відео з наших камер правоохоронці змогли розшукати та затримати підозрюваного у вчиненні важкого злочину. Камера зафіксували номерний знак автомобіля підозрюваної людини». 

Нагадаємо, минулого року у Львові запрацював Центр безпеки міста. Тут опрацьовують зображення з відеокамер, розміщених по Львову».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів