У Львові пройде уже дев’ятий «Екуменічний соціальний тиждень»

12:10 26 вересня 2016 р.

У великій сесійній залі міськради обговорюватимуть проблеми вимушених переселенців.

З 28 вересня по 2 жовтня у Львові триватиме дев’ятий «Екуменічний соціальний тиждень» (ЕСТ) «Міграція: виклик для України». Традиційно представники різних конфесій, релігійних організацій, освіти, влади, бізнесу, громадського сектору, ЗМІ та люди доброї волі зберуться, щоб поділитися досвідом та напрацювати способи вирішення соціальних проблем.

Дев’ятий Всеукраїнський суспільний форум «Екуменічний соціальний тиждень» пропонує до обговорення тему «Міграція: виклик для України». У межах заходу відбудуться однойменна конференція, круглі столи та панельні дискусії, доповіді і майстер-клас для ЗМІ, презентації програм допомоги вимушеним переселенцям та візити в центри, що працюють у цій сфері, а також пленарне засідання Українського християнського академічного товариства (УХАТ), презентація перекладу книги «Флорентійський Собор», Літургії та концерт духовної музики.

Про це повідомили сьогодні, 26 вересня, в прес-службі Львівської міськради. З програмою дев’ятого «Екуменічниого соціального тижня» можна ознайомитися на її сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів