У Львові відбудеться громадське слухання проекту внесення змін до ДПТ

17:48 7 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

У понеділок, 7 жовтня, о 18:00 у культурно-освітньому центрі імені Олександра Довженка на проспекті Червоної Калини розпочнеться громадське слухання проекту внесення змін до детального плану території у межах вулиць Зеленої, Пасічної, Пирогівки й проектованої.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Підстава розроблення проекту внесення змін до детального плану території – рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №618 від 8 червня 2018 року.ж Замовником проекту внесення змін до детального плану території є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником – ДП ДІПМ «Містопроект».

«Громадське обговорення проекту внесення змін до детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку триватиме до 27 жовтня 2019 року. Із проектом містобудівної документації (пояснювальною запискою, графічними матеріалами, звітом про стратегічну екологічну оцінку) можна ознайомитись на веб-сайті ЛМР, або до завершення процедури проведення громадського обговорення у кабінеті № 539 Львівської міської ради на площі Ринок, 1», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів