У Львові шукають вибухівку в готелях «Супутник» та «Опера»

22:59 25 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Дзвінки про їх замінування надійшли, відповідно, о 19:20 та 19:30.

Інтернет-видання «Zaxid.net» інформує сьогодні, 25 липня, в повідомленні «У Львові з двох готелів евакуювали гостей через повідомлення про замінування»:

«До готелю «Супутник», який знаходиться на вулиці кн. Ольги, 116, близько 19:20 зателефонував невідомий і повідомив про його замінування. Анонім також порадив викликати вибухотехнічну службу та міліцію.

Про це кореспондентові «Zaxid.net» повідомив міліціонер Франківського РВВС Львова Олександр Колодій. Після дзвінка, адміністрація готелю евакуювала з нього усіх людей та викликала відповідні служби.

Зокрема, окрім вибухотехніків, на місці події працюють пожежники, фахівці ГУ ДСНС, медики та представники «Львівобленерго». В адміністрації готелю сподіваються, що вибухівки виявлено не буде.

Зазначимо, також о 19:20 невідомий повідомив про замінування готелю «Опера».

Про це інтернет-видання «Zaxid.net» інформувало в п’ятницю в повідомленні «У Львові знову шукають вибухівку»:

«У п’ятницю ввечері, 25 липня, невідомі повідомили про замінування готелю «Опера» у Львові, а також будинку №20 на вул. Шевченка. Про це розповіла начальник ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольська.

Повідомлення про замінування в адміністрацію готелю надійшло о 19:20. Територію навколо «Опери» відразу огородили стрічкою, людей евакуювали. 

Щодо другого повідомлення, то воно надійшло на лінію «102» приблизно о 19:30, з будинку евакуювали 30 людей. Наразі на місці працюють служби МНС, МВС та вибухотехніки.  

Нагадаємо, за минулі вихідні, 19-20 липня, правоохоронцям та працівникам майже десяти служб Львова доводилось шість разів виїжджати на псевдозамінування. Начебто хотіли підірвати два нічні клуби, два готелі, площу та ресторан». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів