У Львові розпочинають ремонт вулиці Просвіти

12:00 13 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді попередили: «Відсьогодні вулицю Просвіти закривають для проїзду транспорту».

У прес-службі Львівської міськради повідомили в середу, 13 червня: «У 2018 році триватимуть масштабні роботи з капітального ремонту доріг Львова. Капітальні ремонти дорожнього покриття відбуватимуться у кожному районі міста».

«Зокрема, у Галицькому районі розпочинається капітальний ремонт дороги на вулиці Просвіти. Як повідомив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка, капітальний ремонт вулиці Просвіти є одним з пріоритетних об’єктів з ремонту на цей рік», – поінформували також міськраді.

Ігор Савка також розповів: «Сьогодні вже встановлюють дорожні знаки про перекриття вулиці Просвіти для проїзду і розпочинаємо ремонтні роботи. Ремонт на вулиці Просвіти – один з пріоритетних і масштабних об’єктів на цей рік. Довжина дороги, де відбуватимуться роботи, становить 308 м, ширина, в окремих місцях, від трьох до шести метрів. Переможцем тендеру на виконання робіт стало ТОВ «Грант-Захід»

Начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації поінформував також: «Проектом ремонту вулиці Просвіти передбачено капітальний ремонт водогону, стічної та дощової каналізацій, встановлення гідрозатворів та дощоприймачів, перекладатимуть бруківку на дорозі, тротуари замощуватимуть плиткою. Також мають здійснити ремонт зовнішнього освітлення, встановлення відповідних дорожніх знаків. Для маломобільних груп буде облаштовано пониження для заїзду».

Ігор Савка також запевнив: «Тут передбачено ремонт і заміну усіх комунікацій. Зокрема, заміна водопроводів і каналізації, адже маємо проблеми з колектором, через перепад висот. Однак, відповідно до технічної документації, спершу на вулиці Просвіти маємо провести археологічні дослідження. Їх проведе «Рятівна археологічна служба. За сприятливих погодних умов капітальний ремонт вулиці Просвіти плануємо завершити до кінця цього року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів