У Львові пригрозили повісткою в зону АТО протестанту проти забудови (відео)

13:05 16 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Radiosvoboda.org

Активіст зняв на камеру розмову, яка відбулася в приміщенні міської ради.

«Одному з активних мешканців, який веде боротьбу проти забудови під своїми вікнами, пригрозили, що до нього прийде повістка в зону АТО», – повідомили сьогодні, 16 грудня, на соціальному порталі, де також розповіли подробиці:

«Активіст зняв розмову, яка відбувалась в приміщенні Львівської міської ради, на камеру й підписав відео так: «До Вашої уваги відеозапис погроз від голови спілки ветеранів АТО Ляховича Андрія (так він назвався), про особисте вручення повістки для участі в АТО. Погрози є наслідком незгоди активіста з незаконною забудовою по НЕІСНУЮЧІЙ адресі вул. Зелена, 115В. Ця зустріч відбулася 11.12.2015 в кабінеті директора Департаменту містобудування Павліва А.П.». 

Нагадаємо, останнім часом забудовники використовують колишніх вояків АТО та їхні сім’ї для боротьби з мешканцями, що проживають навколо місць потенційної забудови. Як стверджують активісти, в переважаючій більшості забудовники не тільки порушують норми будівництва самих будівель, які потім вилазять боком покупцям квартир, але і порушують права мешканців сусідніх будинків».

Про це поінформували сьогодні, 16 грудня, на соціальному порталі «Страйк», де також опублікували відео, про яке йдеться в його повідомленні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів