У «Тюрмі на Лонцького» у Львові провели майстер-клас вогневої й тактико-спеціальної підготовки

20:28 11 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, серед бажаючих ближче познайомитись зі зброєю були здебільшого учні львівських шкіл, їхні вчителі, студенти вишів та місцеві мешканці.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомили сьогодні, 11 листопада:

«У Львові завершився ХІ Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA, який вже став об’єктом уваги всіх кіноманів та активістів. Так, з 29 жовтня до 9 листопада поціновувачі кіно мали змогу переглянути 30 найкращих документальних стрічок 2012-2013 років, які тієї чи іншою мірою мали на меті привернути уваги українського суспільства до проблем «звичайної» людини, сприяти розвитку відкритого діалогу про права людини, утвердити ціннісне ставлення до людської гідності.

Особливістю фестивалю є те, що у своїх програмах він передбачає не тільки перегляд стрічок, а й зустрічі з цікавими особистостями, проведення майстер-класів. Зокрема, цьогоріч до проведення одного з таких долучились працівники Львівського державного університету внутрішніх справ.

Зокрема, науково-педагогічні працівники кафедри тактико-спеціальної підготовки, на чолі з полковником міліції Володимиром Булачеком, і курсантського-студентське самоврядування ЛьвДУВС організували для учасників фестивалю два майстер-класи «Вогнева  та тактико-спеціальна підготовка для цивільного населення» – на початку фестивалю і з нагоди його закриття. Заходи відбувались у Національному музеї-меморіалі жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького».

Серед бажаючих ближче познайомитись зі зброєю були здебільшого учні львівських шкіл, їхні вчителі, студенти вишів та місцеві мешканці. У програмі проведення майстер-класу були перегляд відеоролику про тактико-спеціальну підготовку курсантів та офіцерів Львівського державного університету внутрішніх справ, демонстрація відвідувачам багатьох видів страйкбольної та бойової зброї, засобів особистого захисту та активної оборони, а також стрільба із страйкбольної зброї по мішенях».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів