У Львові подорожчає квартплата – щоб збільшити зарплату двірників на 29%

17:48 14 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: ua.comments.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення скорегувати тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій задля підвищення заробітної плати двірникам.

У прес-службі міської ради розповіли сьогодні, 14 листопада, «Щоденному Львову» в повідомленні «У Львові скорегували тариф на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій»:

«Виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення скорегувати тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій задля підвищення заробітної плати двірникам. Це стосується будинків, які є на балансі та обслуговуванні Львівських комунальних підприємств. Як пояснив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Віктор Пушкарьов, тарифи скореговано виключно в частині заробітної плати, оскільки тарифи діяли з 1 червня 2011 року, і при розрахунку цих тарифів законодавчий розмір мінімальної заробітної плати становив 941 грн. 

За час дії тарифів рівень мінімальної заробітної плати зріс на 29,4%. За рахунок коригування  тарифів буде збільшено зарплату двірників на 29%.

«Зараз заробітна плата двірника – 1355 грн, а після коригування зарплата складатиме 1700 грн», – зазначили у відділі економіки, планування, ціноутворення та житлової політики департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Скореговані тарифи вступлять в дію з 1 грудня цього року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів