У Львові пікетують будівлю обласної прокуратури (оновлено)

10:20 31 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Сьогодні, 31 березня, відбудеться представлення прокурора Львівської області.

«Починається пікет біля Львівської обласної прокуратури! Активісти громадянських організацій заходять всередину. Напередодні стало відомо про призначення нового прокурора без публічного обговорення. Останній подих Шокіна?», – повідомили в четвер на сторінці ГО «Варта-1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також опублікували світлину з місця події.

Натомість у прес-службі прокуратури Львівської області анонсували вчора: «31 березня о 10.00 у великій актовій залі в будівлі прокуратури Львівської області на проспекті Тараса Шевченка, 17-19  відбудеться представлення новопризначеного прокурора Львівської області».

Своєю чергою, в прес-центрі ГО «Рабів до раю не пускають» повідомили сьогодні, 31 березня, «Щоденному Львову»:

«Сьогодні, 31 березня, біля будівлі Львівської обласної прокуратури на проспекті Шевченка пройде акція-пікет. ГО «Самооборона Львівського Євромайдану», ГО «ВКРМ», ГО «Патріот», ГО «Розвиток громади», ГО «Воля і честь», ГО «РДРНП» та низка інших громадських організацій та спілок обурені тим, що на Львівщині буде спроба представлення «нового шокінівського» прокурора області.  Представники ряду громадських організацій вимагатимуть проведення прозорого конкурсу на Львівщині. Пікет почнеться о 10 ранку, коли в будівлі прокуратури будуть намагатись представити «парашутного прокурора».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів