У Львові пандуси й низькі пороги мають близько 200 закладів харчування, – ЛМР

09:45 7 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: kiev24.ua

Недоступним для людей з особливими потребами чи для батьків з дитячими візками Закладам харчування скеровано припис щодо здійснення необхідних робіт для забезпечення доступності усім категоріям відвідувачів.

«Заклади харчування в містіобстежили щодо наявності інфраструктури для осіб з особливими потребами», – повідомили сьогодні, 7 квітня, «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, де також розповіли подробиці:

«Заклади харчування міста перевірили на елементи доступності для людей з особливими потребами. Відтак, близько 200 закладів харчування мають встановленні пандуси та низькі пороги, що забезпечують комфортне пересування людям з особливими потребами та дитячих візків.

У Галицькому районі із 180 закладів харчування, 72 заклади мають встановлений пандус чи низький поріг. Решті закладів було надіслано листи про встановлення пандусів.

У Франківському районі із 148 закладів харчування 45 закладів мають пандуси чи низькі пороги, а у 103-х проводяться роботи. У Залізничному районі 33 заклади харчування мають встановленні пандуси чи низькі пороги, а 48 закладів не пристосовані 

У Личаківському районі у 20-х закладах харчування встановлено пандуси чи низькі пороги, 42-ом надано пропозиція на розгляд. У Сихівському районі 32 заклади харчування мають встановленні пандуси чи низькі пороги, 42 заклади мають пониження.

У Шевченківському районі в 11 закладах харчування встановлено пандуси, 26 закладів мають понижені пороги і 56 закладів харчування не є доступними для людей з особливими потребами чи для батьків з дитячими візками. Відтак, таким закладам скеровано припис щодо здійснення необхідних робіт для забезпечення доступності усім категоріям відвідувачів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів