У Львові облаштували 100 кілометрів велодоріжок

09:30 14 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У 2019 році у Львові запланували реалізувати масштабні плани з будівництва велосипедних доріжок на чотирьох великих дорогах – вулицях Любінській, Сихівській і Княгині Ольги та на проспекті Чорновола.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Одним з наймасштабніших проектів є будівництво велодоріжки на вулиці Княгині Ольги, яка є найкоротшим зв’язком між великим житловим районом на півдні Львова та центральною частиною міста. Згідно з проектом на вулиці буде облаштовано близько 18 квадратних метрів тротуарів, близько шести тисяч квадратних метрів тротуарів велодоріжки й до однієї тисячі квадратних метрів тротуарів спільної зони».

«Загальна вартість робіт згідно з експортним звітом на сьогодні складає близько 32 мільйони 582 тисяч гривень. Наразі виконано понад 80% робіт від передбаченого на цей рік у бюджеті», – поінформували також у міськраді.

Начальник відділу капітального ремонту ЛМР Ігор Матківський зазначив: «Ми частково виконали велодоріжку в один бік тротуаром і частково переходимо до асфальтування велодоріжок на ділянці від вулиці Володимира Великого до вулиці Сахарова. В обидва боки будемо асфальтувати велодоріжки. Тротуари вже на 90% виконані, залишається лише 200 метрів тротуару протягнути. Далі у планах поетапно у вересні перейти на ділянку від Володимира Великого до Наукової. Роботи планують завершити до середини вересня».

«Загалом Львів перетнув позначку у 100 кілометрів велосипедних шляхів. Паралельно триває будівництво велодоріжки на проспекті Чорновола, яка дозволить з’єднати центр міста з  Брюховичами», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів