У Львові ліквідували пожежу на вулиці Війтовича (відео)

10:00 21 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Рятувальники вивели з будинку 20 людей.

20 вересня о 18:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на горищі триповерхового житлового будинку №42 на вулиці Війтовича у Львові. Туди негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи.

Вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно приступили до ліквідації займання, внаслідок якого виникло сильне задимлення у будинку, що становило небезпеку для його мешканців. Тому рятувальники  вивели з будинку 20 жителів аби гарантувати їх безпеку. 

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів дихання. Пожежу повністю ліквідували о 19:09. Унаслідок неї знищено вогнем дах на площі 200 квадратних метрів.

До ліквідації займання залучили 30 рятувальників та шість одиниць спецтехніки.  Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причину виникнення займання та обставини події все ще встановлюють правоохоронці.

Про це повідомили сьогодні, 21 вересня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відеозапис ліквідації пожежі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів