У Львові ліквідовували пожежі на вулицях Любінській і Панча та проспекті Червоної Калини (відео)

09:50 13 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Унаслідок пожежі на проспекті Червоної Калини госпіталізовано з діагнозом отруєння продуктами горіння власника квартири.

12 травня о 14:38 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Панча, 7 у Львові.  Займання винило у приміщенні кухні.

Рятувальники оперативно приступили до ліквідації займання та врятували житло від повного знищення вогнем. Процес ліквідації ускладнювався сильним задимленням через велике пожежне навантаження у квартирі.

О 15:54 пожежу повністю ліквідували у складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено телевізор та холодильник.

Унаслідок події ніхто не постраждав. Причина займання та сума завданих збитків встановлюються.

12 травня о 12:51 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «Фіат Сіоріно» на вулиці Любінській у Львові. Вогнем знищено акумулятор, капот, пошкоджено вузли та агрегати моторного відсіку.

Врятовано: автомобіль. Пожежу ліквідовано о 13:01.

12 травня о 07:10 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на проспекті Червоної Калини у Львові на пр. Червоної Калини. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв. м.

Внаслідок пожежі власника квартири із діагнозом отруєння продуктами горіння госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню. Пожежу ліквідовано до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Про це повідомили в прес-службі обласного управління ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів