У львівських бізнес-центрах втретє не знайшли вибухівки

15:40 13 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У Головному управлінні поліції у Львівській області запевнили: «Третє повідомлення про замінування львівських бізнес-центрів також виявилося неправдивим».

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також нагадали: «Сьогодні, 13 квітня, близько 10.30 до поліції втретє надійшла інформація про замінування львівських бізнес-центрів на вулицях Героїв УПА, Промисловій та Богдана Хмельницького. На місцях працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та працівники інших служб. Було евакуйовано близько 750 людей. Правоохоронці обстежили офісні будівлі та прилеглі до них території – вибухонебезпечних предметів не виявлено».

«За результатами двох попередніх перевірок вибухівки у бізнес-центрах також не знайшли. Поліцейські встановлюють особу аноніма, котрий вже третій день поспіль надіслав інформацію про замінування на електронну адресу Центру безпеки міста.Відкрито кримінальне провадження зі частиною 1  статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів