У львівських бізнес-центрах не виявили вибухівки

09:05 6 червня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: lviv.molbuk.ua

5 червня близько 11:20 та о 20:20 на електронну адресу «Центру безпеки» Львова надійшли повідомлення про закладення вибухових пристроїв.

Про це повідомили в середу, 6 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, де також розповіли, що сновні підрозділи сил цивільного захисту Львівщини шукали вибухові пристрої в бізнес-центрах «Український капітал» на вулиці Промисловій, «Lemberg» на вулиці Богдана Хмельницького й «Клуб ділових людей» на вулиці Зеленій. У зв’язку з відмовою адміністрації бізнес-центрів «Оптіма-Плаза» на вулиці Науковій і «Тауер» на вулиці Шевченка та торгово-офісного центру «Легенда-Клас» на вулиці Героїв УПА, їх обстеження не проводилося. 

5 червня о 18:50 пошукові роботи у місцях можливого замінування були завершені, вибухового пристрою не виявлено. Однак о 20:20 на електронну адресу «Центру безпеки» Львова надійшло повторне повідомлення про закладення вибухових пристроїв у Львові за попередніми адресами. 5 червня о 23:10 пошукові роботи у місцях можливого замінування були завершені, вибухового пристрою не виявлено.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів