У Львівській ОДА зобов’язали перевізників сміття ліквідувати несанкціоновані звалища

10:15 30 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Перевізники сміття на Львівщині скидали його на земельних ділянках, призначених для ведення особистого селянського господарства.

У прес-службі Львівської облдержадміністрації. повідомили в середу, 30 січня: «Відповідно до документів, представлених ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс», вивезення твердих побутових відходів зі Львова здійснювалося на підставі договорів, укладених між компанією-перевізником та ТОВ «Оттатрейд», а також між  ТОВ «Оттатрейд» та ТОВ «Люмікс-трейд». Своєю чергою, ТОВ «Люмікс-трейд» мала укладені договори з фізичними особами-власниками земельних ділянок на території Коржівської селищної ради Баришівського району Київської області».

«Оскільки розвантаження відходів здійснювалося на зазначених земельних ділянках, цільове призначення яких – «для ведення особистого селянського господарства», департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства пред’явив ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» претензію щодо ліквідації розвантажених побутових відходів у найкоротший термін», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів