У Львівській облраді скерували на будівництво 8,4 млн. гривень

14:45 10 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivoblrada.gov.ua

Депутати Львівської облради скерували у вівторок, 10 вересня, на «Програму капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального господарства» додаткові 8,4 млн. гривень, а також перерозподілила між проектами 14,5 млн. гривень.

Про це повідомили у Львівській облраді, де також розповіли: «Вивільнені кошти – 14,5 млн. гривень, додатково скеровані 8,4 млн. гривень спрямовані на реалізацію 47 проектів, серед яких 33 будуть пусковими у 2019 році».

«Збільшено відсоток будівельної готовності зокрема таких об’єктів, як «Будівництво ЗОШ І-ІІІ ступенів у селі Суховоля Городоцького району Львівської області (коригування)» – дофінансовано 1,1 млн. гривень, та «Будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у селі Либохора Турківського району Львівської області – дофінансовано 3,4 млн. гривень. Крім того, планується відкрити дитячий садочок у Новому Калинові, який забезпечить дошкільною освітою 140 дітей», – поінформували також в облраді.

«Загальна сума на «Програму капітального будівництва в 2019 році» з додаванням 8,4 млн. гривень буде становити 184,8 млн. гривень із бюджету розвитку обласної скарбнички», – повідомили також в облраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів