У Львівській обласній раді підтвердили участь у війні дев’ятьох добровольців

15:35 25 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Комісія облради скерувала 13 заяв на доопрацювання через відсутність деяких документів з необхідного переліку.

У прес-службі Львівської обласної ради повідомили сьогодні, 25 листопада, перші дев’ятеро бійців-добровольців зі Львівської області отримали визнання на регіональному рівні. Таке рішення у п’ятницю, 25 листопада, ухвалила під час засідання відповідна комісія.

Всього на засіданні члени комісії розглянули 21 заяву, з яких позитивне рішення отримали дев’ять. Решту 13 заяв скеровано на доопрацювання через відсутність деяких документів з необхідного переліку.

Як зазначила перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, зроблено перший крок до справедливого визнання бійців добровольчих батальйонів. Чиновник також запевнила: «Комісія дуже уважно вивчила усі документи, які подали заявники. Тепер бійці-добровольці зможуть отримати посвідчення та одноразову матеріальну допомогу з обласного бюджету в розмірі 3 тисячі гривень».

У прес-службі Львівської обласної ради також нагадали, що її комісія з визнання бійців-добровольців АТО зі Львівської області розглядає заяви тих, хто перебували або перебувають у складі добровольчих формувань, що були утворені або самоорганізувались для захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, але в подальшому не ввійшли до складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань і правоохоронних органів, бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності й державного суверенітету на сході України.  Більше інформації про роботу комісії та перелік документів, які слід подавати бійцям-добровольцям, можна дізнатися за посиланням http://www.oblrada.lviv.ua/news.php?news/1205/group/20.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів