У Львівській облдержадміністрації оголошено ще один конкурс на заміщення вакантних посад

09:40 22 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Департамент архітектури та розвитку містобудування ЛОДА потребує начальників відділів.

«Департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців», – повідомили в прес-службі ЛОДА, де також розповіли подробиці:

Зокрема у департаменті є вакантними посади начальника відділу охорони історичних пам’яток управління розвитку територій та інвестиційних програм; начальника відділу містобудівного кадастру та земельних відносин управління містобудування та архітектури. Вимоги: вища освіта (магістр), досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або в органах місцевого самоврядування, чи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років, вільне володіння державною мовою.

Документи необхідно подати до 4 серпня за адресою: Львів, вулиця Винниченка 18, кабінет №123. Телефон для довідок: (032) 2-999-265, e-mail: arch@loda.gov.ua. Із більш детальною інформацією можна ознайомитись на сайті Національного агентства України з питань державної служби в розділі «Вакансії» (http://nads.gov.ua/page/lvivska-oblast)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів