Цьогоріч РФ обстріляла Україну вже близько 30 тисяч разів

14:48 5 квітня 2024 р.

Фото до новини

Росія лише за три місяці цього року обстріляла територію України близько 30 тисяч разів.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ України Олексій Сергєєв під час зустрічі з представниками Християнсько-соціального союзу в парламенті землі Баварія, інформує пресслужба МВС, пише DailyLviv.com.

«Він (Сергєєв – ред.) зазначив, що за минулий рік було зафіксовано близько 66 тисяч обстрілів по території України, а лише за перші три місяці вже зафіксовано близько 30 тисяч ворожих ударів», - зазначили у МВС.

Читайте також: РФ готує наступні масовані атаки по Україні, - Гуменюк

За словами заступника міністра, впродовж лютого і березня цього року зросла кількість обстрілів.

«Переважно ворог використовує керовані авіаційні бомби та ударні безпілотні літальні апарати. Росіяни атакують цивільні та критичні об’єкти інфраструктури. Від початку повномасштабного вторгнення пошкоджено 217 тисяч об’єктів. Національна поліція України задокументувала вже 116 тисяч воєнних злочинів, які скоїли російські окупанти», – сказав Сергєєв.

Голова парламентської групи Християнсько-соціального союзу в парламенті землі Баварія Клаус Холечек поінформував, що делегація має наміри відвідати Бучу.

Читайте також: 80% українських ТЕЦ знищила РФ, - Шмигаль

Заступник глави МВС України заявив, що на Київщині саме в Бучі була виявлена найбільша кількість убитих та закатованих українців руками росіян. За його словами, усього після деокупації Київської області було знайдено 714 закатованих людей та 339 - загиблих внаслідок вибухів та підривів на мінах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів