Студенти Львівського університету внутрішніх справ почастували людей похилого віку домашнім пирогом

18:40 24 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського державного університету внутрішніх справ

На економічному факультеті вирішили почастувати старше покоління домашнім пирогом, адже їжа приготована з любов’ю завжди смачніша.

«Естафета «Протягни руку допомоги» продовжується», – повідомили сьогодні, 24 листопада, в прес-службі Львівського державного університету внутрішніх справ (ЛьвДУВС), де також поінформували:

«Нагадуємо «Протягни руку допомоги» – це нова соціальна акція, яка проводиться напередодні Дня пам’яті жертв голодоморів. Її започаткували цього року у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

Це своєрідна естафета, яка передається між факультетами ЛьвДУВС. Так, кожного дня почергово студенти окремого факультету збираються, готують, закуповують продукти харчування і роздають їх людям похилого віку або нужденним. 

Першими естафету розпочали студенти факультету психології. Студенти економічного факультету, які наступними перейняли естафету, вирішили почастувати старше покоління домашнім пирогом, адже їжа приготована з любов’ю завжди смачніша. Готували смакоту Кароліна Андришак та Віталій Осташ.

Акція проходила в центрі міста біля пам’ятника першодрукареві Іванові Федорову. Студенти економічного факультету розповіли: «Пиріг вийшов на славу, й поки ми готувалися, щоб розпочати акцію до нас вже почали підходити люди і питати скільки коштує пиріг. Тоді ми пояснили, що це акція до Дня пам’яті жертв голодоморів, й пиріг не продається, а роздається людям похилого віку. За кілька хвилин зібралось багато бажаючих скуштувати пиріг. Найприємніше було бачити їхні посмішки та щасливі очі. Вражаюче, як маленький шматочок пирога може підняти комусь настрій на весь день».

Студенти юридичного факультету також з радістю долучились до акції. Місцем її проведення майбутні юристи також обрали центр Львова. Так, шестеро активістів студентського самоврядування факультету разом із головою ради Лілією Васько роздавали продукти харчування людям похилого віку та нужденним. У відповідь на це молодь отримувала вдячну посмішку та щире «Спасибі», що стали найкращою винагородою за добру справу.

Акція «Простягни руку ближньому» на цьому не завершується. Наступними естафету переймають курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів