Стало відомо скільки звернулося людей за місяць до центру рекрутингу у Львові

10:02 14 березня 2024 р.

Фото до новини

Зокрема до центру рекрутингу української армії звернулись і громадяни інших держав, і їх сконтактували з Інтернаціональним легіоном.

Працівники центру рекрутингу зараз опрацьовують 103 заповнені анкети, а 39 кандидатів на етапі підбору вакансій, які їх цікавлять. Також 42 людини ведуть перемовини з військовими частинами, де бажають служити. Загалом за перший місяць роботи до центру звернулися майже 300 осіб. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

 

«Зараз маємо 103 анкет кандидатів, які опрацьовують рекрутери. 39 кандидатів на етапі консультацій, тобто шукаємо для них посаду, яка їх зацікавила. 42 кандидати ведуть перемовини з військовими частинами, 4 – на стадії отримання рекомендаційного листа, а ще 3 проходять процес оформлення документів у ТЦК. Також 1 кандидат скерований у навчальний центр, та 1 уже призваний на службу.

Читайте також: Міністр оборони Швеції завітав у львівськийі центр рекрутингу української армії

З 39 кандидатами робота припинена з різних причин. Це перевищення граничного віку чи недосягнення призовного віку, самостійна відмова кандидата, невідповідність за станом здоров'я тощо», - повідомила директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Також охочі звертаються просто за консультаціями, не надаючи своїх даних і не заповнюючи анкет. Таких кандидатів було 40. У центрі вони отримують необхідну інформацію та консультації про вакансії в ЗСУ.

Також до центру рекрутингу звернулись троє громадян інших держав, і їх сконтактували з Інтернаціональним легіоном.

Нагадаємо, 12 лютого у Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії. Тут працюють фахівці із зайнятості, і тут можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську.

Центр працює на вулиці Костя Левицького, 67. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії. Важливо, що центр не має відношення до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями. Тож тут не вручають повісток, а лише надають консультації.

Дізнатись більше про рекрутинговий центр української армії у Львові можна за телефонами: 0673001563; (032) 254 62 81; (032) 254 62 80. 

До слова, Львові також працюють рекрутингові центри бригади спеціального призначення НГУ «Азов», 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, львівської 103-ї бригади ТрО та батальйону «Вовки Да Вінчі».

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dw.de/

 

новобудови Львів