Спільні нічні патрулювання вулиць Львова активістами й правоохоронцями тривають

09:20 7 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vv.gov.ua

Але, як повідомляє в п'ятницю прес-служба міськради, мешканці вже інформують про неординарні ситуації не в координаційні штаби при районних адміністраціях, а в міліцію.

Голови районних адміністрацій Львова повідомили сьогодні, 7 березня, прес-службі міської ради, що патрулювання міста вночі активістами спільно з правоохоронцями ще триває. Зокрема, голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк розповіла: «Активність мешканців, які виявляють бажання патрулювати місто вночі, зменшується. Цієї ночі в районі патрулювало 79 осіб, з яких 13 працівників міліції. Було залучено 7 автопатрулів та 3 міліцейські патрулі. Неординарних ситуацій в районі не було. З телефонних дзвінків у районній адміністрації не зафіксовано жодного, мешканці звертаються на 102».

Натомість голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко зазначив:

«Загалом вночі у Шевченківському районі обхід проводили по дев’яти маршрутах спільно з працівниками МВС. Також були задіяні три машини патрульно-постової служби та активісти автопатруля. Окрім цього участь в охороні правопорядку в районі брали велопатрульні групи. Загалом велосипедистів було 6 осіб. Ніч пройшла без надзвичайних ситуацій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів