Сьогодні в зону бойових дій на сході України вирушили ще 15 працівників Державтоінспекції Львівщини

14:10 6 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, працівники ДАІ Львівщини вже вшосте вирушили в зону бойових дій на сході України.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили у вівторок, що сьогодні, 6 січня, в зону бойових дій вирушили ще 15 працівників Державтоінспекції Львівщини. У повідомленні також конкретизують:

«Вартові доріг замінять на посту свої колег, які вже місяць несуть службу на сході країни. Перед виїздом до правоохоронців звернувся із настановами заступник начальника Головного управління міліції Львівщини, полковник Сергій Маруняк.

Він зазначив, що працівники Державтоінспекції одними з перших вирушили у зону проведення антитерористичної операції і завжди достойно виконували покладені на них завдання, а також наголосив: «Серед тих, хто їде сьогодні на схід, – справжні патріоти, які вболівають за єдність держави».

Сергій Маруняк побажав правоохоронцям гідно виконати свої обов’язки та неодмінно повернутися додому живими і здоровими. Своєю чергою, керівник Державтоінспекції Львівщини, полковник міліції Олександр Хутняк, відзначив, що працівники ДАІ області вже вшосте вирушають у зону АТО.

На сході країни правоохоронці виконують покладені на них завдання, зокрема, патрулюють на блок-постах, забезпечують супроводження вантажів та стежать за безпекою дорожнього руху. Проводжати правоохоронців прийшли їхні рідні, друзі та колеги. Вони побажали хлопцям витримки, мужності, удачі, Божої ласки та щоби Ангел-Охоронець оберігав їх від усіх небезпек!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів