Сьогодні у Львові закриють перехрестя Генерала Чупринки – Бандери – Вербицького

10:01 11 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Роботи на ньому триватимуть орієнтовно до листопада.

Як повідомив прес-службі міської ради директор «Львівавтодору» Олег Береза, перехрестя вулиць Генерала Чупринки, Степана Бандери й Михайла Вербицького закриють для проїзду наприкінці дня сьогодні, 11 жовтня. Він також пояснив:

«Це перехрестя перекривають, аби провести з’єднання мереж та колій між ділянками дороги, які ремонтувались ще раніше, і які ремонтуємо зараз. Потрібно зістикувати інженерні мережі та трамвайні колії. Роботи триватимуть орієнтовно до листопада. Щодо вулиці Коперника, яка зараз в активному ремонті, то її плануємо відкрити для проїзду транспорту орієнтовно за 15-20 днів».

Своєю чергою, виконувач обов’язків начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Олег Вілюра запевнив, що закриття перехрестя не вплине на рух громадського транспорту.

Як повідомляв «Щоденний Львів», об’їзд перехрестя вулиць Генерала Чупринки, Бандери й Вербицького з центру міста - вулицями Нечуя-Левицького – Політехнічною – Бандери, а також вулицями Кольберга – Політехнічною – Бандери. Об’їзд в напрямку до центру міста: вулицями Бандери – Глибока – Новий Світ – Генерала Чупринки – Богуна. Ще один – вулицями Бандери й Професорською.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів