Сьогодні у Львові закриють на ремонт частину вулиці Стуса й змінять маршрути чотирьох автобусів

09:42 23 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з ремонтом частини вулиці Стуса на ділянці від Снопківської до проспекту Червоної Калини, будуть внесені зміни у рух міських автобусних маршрутів №4А, №26, №30 та №53.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 23 березня, «Щоденному Львову»:

«За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, сьогодні, 23 березня, на ремонт закривають частину вулиці Стуса на ділянці від вулиці Снопківської до проспекту Червоної Калини.  Як розповів заступник начальник управління транспорту та зав’язку ЛМР Ігор Собенко, у зв’язку з закриттям вулиці Стуса будуть внесені зміни у рух міських автобусних маршрутів №4А, 26, 30, 53. 

Так, автобуси №4А, 26 та 53 оминатимуть вулицю Стуса за такою схемою: від центру – вулицями Івана Франка, Панаса Мирного, Угорською й проспектом Червоної Калини. У зворотному напрямі – проспектом Червоної Калини й вулицями Угорською, Карбишева, Литвиненка, Панаса Мирного та Івана Франка.

Автобуси №30 курсуватимуть в об’їзд вулиці Стуса за такою схемою: вулиця Івана Франка – вулиця Панаса Мирного – вулиця Угорська – вулиця Карбишева – вулиця Литвиненка та у зворотному напрямку. 

Нагадаємо, у Львові відновили роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів. Планується, що роботи будуть виконані до листопада цього року.

Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладуть по вул. Стуса вздовж проспекту Червоної Калини, до «Санта-Барбари». Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням ремонтних робіт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів