Сьогодні у Львові курсуватимуть до «Арени Львів» шатл-баси

12:46 12 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: stadion.lviv.ua

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в неділю зі 17:00 до 19:00 шатл-баси курсуватимуть з площі Євгена Петрушевича й від кінотеатру імені Олександра Довженка до вулиці Вернадського (8-ма дорога), а після завершення матчу з 21:00 до 23:00 ночі нимиможна буде дістатись у зворотному напрямку.

У прес-службі міської ради повідомили у неділю «Щоденному Львову», що сьогодні, 12 жовтня, до «Арени Львів курсуватимуть» шатл-баси. У повідомленні також конкретизують:

«12 жовтня о 19.00 національна збірна команда України з футболу проведе на стадіоні «Арена Львів» відбірковий матч до Чемпіонату Європи 2016 року. Суперником наших футболістів буде національна збірна команда Македонії.

Для комфортного доїзду вболівальників на стадіон курсуватимуть додаткові автобуси, а міські маршрути, які курсують в напрямку стадіону, а саме маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25, будуть підсилені додатковим транспортними одиницями. На час проведення матчу графік роботи громадського транспорту буде продовжено до 23:00.

Як розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, для комфорту вболівальників до стадіону будуть курсувати шатл-баси. Так з 17:00 до 19:00 шатл-баси курсуватимуть з площі Євгена Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка до вул. Вернадського (8-ма дорога). Після завершення матчу з 21:00 год. до 23:00 год. ночі автобусами можна буде дістатись від вул. Вернадського (8-ма дорога) до кінотеатру імені Олександра  Довженка, а з перехрестя вул. Стрийська – Сокільницька – до площі Євгена Петрушевича. 

Як зазначили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, очікується що у зв’язку з матчем у неділю рух транспорту на вул. Стрийській буде ускладнений. Зважаючи на це, водіїв у зазначені години просять по можливості оминати вул. Стрийську».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів