Снігопад повалив у Львові 10 дерев і зупинив трамваї, – ЛМР

10:15 4 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

За оперативними даними департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, через сильні снігопади у Львові впали 10 дерев.

Про це повідомили сьогодні, 4 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також уточнили, що вісім дереа впали у Франківському районі, а по одному – в Личаківському та Залізничному.

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Ірина Маруняк розповіла: «Одне дерево впало на мережу на вулицях Горбачевського й Сахарова, тому тимчасово не курсують трамваї. Мережа не обірвана, а повисла. Служби вже ліквідовують цю ситуацію. Одне дерево у Франківському районі впало на машину. По інших районах інформацію ще уточнюємо».

Ірина Маруняк запевнила: «Зараз в місті працюють двірники. Виїхали тракторці, щоб розчисти внутріквартальні дороги. У Сихівському районі повторно виїхала снігоочисна техніка, посипають та розчищають мости і підйоми».

Натомість на порталі оперативних новин «Varta1» поінформували: «У Львові внаслідок негоди, яка тривала в ніч з 3 на 4 лютого впало кілька дерев, деякі з них, через падіння на електромережу знеструмили ближні вулиці. Про це повідомляють користувачі соцмереж».

«Поблизу Винниківського озера впало дерево. На вулиці Костелівка від важкого снігу зламалося дерево, яке порвало проводи електромережі. На вулиці Княгині Ольги, 5а ялинка впала на автомобіль», – розповіли також на порталі «Varta1».

«На вулиці ГенералаЧупринки впало дерево на дорогу, внаслідок чого стався обрив дротiв електромережі, вулиця знеструмлена. У сквері святого Юра під вагою снігу впала стара ялинка, ніхто не постраждав. Ще одне дерево впало у подвір’ї будинку», – повідомили також на порталі оперативних новин «Varta1» та опублікували фоторепортаж «деревопаду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів