Скасовано додатковий нічний швидкий потяг №213/214 Львів-Харків

16:46 30 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dozor.kharkov.ua

Як розповіли в прес-центрі Львівської залізниці, в рамках оптимізації в секторі пасажирських перевезень прийнято рішення про скасування додаткового нічного швидкого потягу №213/214 Львів-Харків.

Скасовано нічний швидкий поїзд №213/214 Львів-Харків. Востаннє він відправився зі Львова 29 січня, а назад з Харкова відправляється 30 січня.

Як розповіли в прес-центрі Львівської залізниці, на якій сформовано потяг, цей поїзд був додатковим, і в рамках оптимізації в секторі пасажирських перевезень Укрзалізниця прийняла рішення про його скасування. Перевезення пасажирів між Харковом і Львовом як і раніше будуть забезпечуватися щоденним нічним швидким фірмовим поїздом №111/112 «Слобожанщина» Харків-Львів-Харків, а також транзитним швидким нічним поїздом № 225/226 Харків-Ужгород-Харків, що курсує через день (обидва сформовані на Південній залізниці).

225-й довезе харків'ян і до Козятина, Вінниці, Жмеринки, Хмельницького, Тернополя, через які проходив поїзд № 213/214 Львів - Харків - Львів, але не проходить 111-й. А ось пасажирам з Богодухова, Кириківки, Смородиного, Сум, Білопілля, Ворожби, Путивля, щоб дістатися до станцій, розташованих на захід від столиці, тепер доведеться їхати з пересадкою в Люботині, Конотопі або Києві.

Про це повідомила сьогодні, 30 січня, газета «Вечерний Харьков».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів