Штаб АТО уточнив втрати на сході України

17:45 20 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: mediarnbo.org

У п’ятницю, 20 липня, загинули четверо військових.

У прес-центр штабу антитерористичної операції опублікували сьогодні, 20 липня, «Уточнення щодо втрат Збройних Сил в районі проведення АТО», в якому зазначено: За минулу добу, 19 липня 2017 року, четверо військовослужбовців Збройних Сил України загинули: один захисник – від кулі ворожого снайпера, троє – під час підриву на мінно-вибуховому пристрої. Ще троє військовослужбовців отримали поранення».

«За поточну добу, 20 липня 2017 року, в результаті активізації дій противника, у тому числі масованого обстрілу позицій Збройних Сил України, загинули четверо українських військовослужбовці, а один потрапив у полон. Семеро наших захисників отримали поранення. Збройні Сили України дали гідну відсіч противнику, який зазнав значних втрат загиблими та пораненими», – поінформували також сьогодні, 20 липня, на сторінці прес-центр штабу АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», речник міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у четвер, 20 липня, що сьогодні на сході України загинули п’ятеро військових.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів