Саакашвілі очікує перетину кордону в нейтральній зоні пункту пропуску на Львівщині

19:48 10 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Позбавлений українського громадянства екс-голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі перетнув польсько-український кордон з польської сторони, щойно пройшовши митно-паспортний контроль на польській стороні у пункті пропуску «Медика».

Про це повідомила сьогодні, 10 вересня, кореспонденту агенції УНІАН керівник прес-служби «Руху нових сил» Мар'яна Почтар. Вона також зазначила, що після проходження контролю з польської сторони автобус, в якому перебуває Саакашвілі з родиною, лідером «Батьківщини» Юлією Тимошенко і групою народних депутатів зупинився у нейтральній зоні на кордоні.

З української сторони пункт пропуску «Шегині» в'їзд автобусу перекрили шлагбаумом. Зараз автобус залишається у нейтральній зоні, ще один автобус з журналістами і народними депутатами, який слідував за автобусом з Саакашвілі, зупинили перед в'їздом на польський пункт пропуску «Медика», де він зараз і перебуває.

Крім того, на цей час також закрито піший перехід пунктів пропуску «Медика»-»Шегині». Як повідомляє прес-секретар Валентина Наливайченка Маркіян Лубківський, на українському боці ПП «Шегині» автобус зустрів «спецназ у бронежилетах», а прикордонники повідомили, що «згідно з інформацією оперативного чергового СБУ по Львівській області, перехід «Шегині» заміновано».

Про це повідомили сьогодні, 10 вересня, в УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів