Ремонт на вулиці Виговського у Львові планують закінчити в середу

17:58 11 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: skyscrapercity.com

Зріжуть старе покриття й покладуть новий асфальт, але замість велодоріжки буде намальована розмітка для вело смуги.

Про це інформує сьогодні, 11 листопада, прес-служба міської ради. Як повідомили її в Залізничній районній адміністрації, вчора розпочали ремонт дорожнього покриття на вулиці Виговського – від Городоцької до Головатого. Виконувач обов’язків голови Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак конкретизує:

«Заміна дорожнього полотна відбувається на ділянці від вулиці Городоцької до вулиці Головатого. Ремонтні роботи на вулиці Виговського вдалось розпочати лише зараз через те, що авансовий платіж на закупівлю будматеріалів, казначейство перерахувало тільки два тижні тому.

Загальна вартість робіт складає 1,8 млн. грн. А її площа – 8,3 тисячі квадратних метрів. 

Підрядник планує закінчити ремонт дороги в середу, 13 листопада. На час заміни дорожнього полотна рух автомобілів перекривати не будуть, роботи проводять смугами.

Через те, що ширина дорожнього покриття на ділянці вулиці Виговського не дозволяє зробити окремої велодоріжки, буде намальована розмітка для велосмуги». 

Своєю чергою, представник компанії «Онур» Олександр Добоні зазначив: «У комплекс ремонтних робіт входить: зрізання 7-сантиметрового шару дороги, заміна зруйнованих бордюрів та вкладання нового дорожнього полотна. У ремонті вулиці Виговського задіяно 10 одиниць техніки та 30 людей. Якщо погодні умови будуть сприятливими та без опадів, ми плануємо закінчити у середу всі роботи по цій ділянці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів