П’ятеро пішоходів загинули впродовж доби на дорогах Львівщини

09:15 7 грудня 2017 р.

ДТП на проспекті Чорновола

ДТП на проспекті Чорновола
Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Смертельні ДТП сталися в Мостиському, Пустомитівському й Сколівському районі та Львові.

6 грудня о 22:04 львів’янин 1983 року скоїв за кермом автомобіля «Мерседес Спрінтер» на автодорозі Львів-Шегині поблизу Судової Вишні в Мостиському районі скоїв наїзд на пішохода 1974 року народження – місцевого жителя, який помер від отриманих травм  на місці ДТП.
6 грудня о 23:18 житель міста Полонне на Хмельниччині 1962 року народження скоїв за кермом вантажівки «ДАФ» на автодорозі  Київ-Чоп поблизу села Раковець у Пустомитівському районі наїзд на львів’янина 1998 року народження, який помер від отриманих травм на місці пригоди.
6 грудня о 21:30 невстановленого автомобіля скоїв на дорозі в селі Корчин у Сколівському районі наїзд на пішохода – чоловіка віком 60-65 років, який помер від отриманих травм  на місці ДТП.
6 грудня о 19:21львів’янин 1961 року народження скоїв за кермом автомобіля «Мерседес» на проспекті Чорновола у Львові наїзд на пішохода – львів’янина 1976 року народження, мешканця Львова, який помер  від отриманих травм у  в реанімаційному відділенні лікарні швидеої медичної допомоги.
6 грудня о 13:00 водій автомобіля «БМВ» скоїв на вулиці Шевченкау Львові наїзд на пішохода – львів’янина,1980 року народження, який помер від отриманих травм на місці ДТП. Автомобіль з місця події зник.
Про це повідомили сьогодні, 7 грудня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів