Прокуратура Львівщини змусила погасити майже 17 млн. грн. заборгованості за газ

23:51 16 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: pro-vincia.com.ua

До дисциплінарної відповідальності притягнуто 19 службових осіб органів влади, місцевого самоврядування та органів державного контролю.

Як інформує прес-служба обласної прокуратури, за втручання цієї установи погашено майже 17 млн. грн. заборгованості за спожитий природний газ. Зокрема, у поточному році розглянуто 39 подань органів прокуратури Львівської області, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 19 службових осіб органів влади, місцевого самоврядування та органів державного контролю.

Перевірками охоплено всі органи місцевого самоврядування в сферу управління яких входять підприємства комунальної теплоенергії – найбільші боржники із сплати за спожитий природний газ. Відтак, рівень розрахунків за спожитий природний газ становить 73 % і є одним з найвищих по Україні.

Лише впродовж останнього тижня за актами прокурорського реагування боржниками відшкодовано 5, 6 млн. грн. Окрім того, заборгованість споживачів за отриману теплову енергію перед підприємствами комунальної теплоенергетики області з початку зменшилась на 80, 7 млн. грн.

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові працівникам «Полярону» видали заборговану зарплату після втручання прокуратури.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів