«Прем'єр-міністром Донецької народної республіки» став громадянин Росії (відео)

17:25 16 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pravda.com.ua

У своїй вступній промові керівник «уряду ДНР» Александр Бородай назвав себе особистим другом диверсанта з РФ Гіркіна-«Стрєлкова».

Як повідомляє сьогодні, 16 травня, кореспондент інформагенції «РБК-Україна», під час засідання т.зв. «уряду» злочинного угруповання «Донецька народна республіка» («ДНР») його «прем'єр-міністром» у п’ятницю «обрано» громадянин Росії Александра Бородая, «першим віце-прем'єром» – Андрія Пургін, «головою парламенту» – Дениса Пушиліна, «міністром оборони» – російського диверсанта Ігоря Гіркіна-«Стрєльцова», «міністром економічного розвитку» – Володимира Підгірного. У своїй вступній промові Бородай назвав себе особистим другом Гіркіна-«Стрєльцова»,

Також повідомляючи про це, «Украинська правда» нагадує: «Бородай є громадянином Росії, політтехнологом, який раніше займався «питанням Криму», а тепер займається «питанням Донецька». Крім того, номер його телефону фігурував у радіоперехопленні переговорів сепаратистів на Донбасі з їхніми російськими кураторами. Радіоперехоплення було оприлюднено в середині квітня СБУ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів