Правохоронці просять завчасно приходити в неділю, 24-го серпня, на концерт «Океану Ельзи» у Львові

17:24 22 серпня 2014 р.

Велелюддя на концерті «Океану Ельзи» на «Арені Львів»

Велелюддя на концерті «Океану Ельзи» на «Арені Львів»
Фото: tikobuvuspivalu.livejournal.com

Як пояснили в п’ятницю в прес-службі обласного УМВС, оскільки відвідати цю імпрезу плануют до 30 тисяч глядачів, це може спричинити незручності для водіїв, пасажирів громадського транспорту та пішоходів у деяких районах міста.

Прес-служба обласного управління МВС просить у зверненні «До уваги усіх бажаючих відвідати концерт гурту «Океан Ельзи»:

«Оскільки на концерт улюбленого гурту, що відбудеться 24 серпня о 20.00 годині на стадіоні «Арена Львів» планують прийти близько 30 тисяч глядачів, це може спричинити незручності для водіїв, пасажирів громадського транспорту та пішоходів у деяких районах міста. Враховуючи досвід подібних заходів,  львівські правоохоронці звертаються до мешканців та гостей Львова з проханням виїжджати завчасно, аби не простоювати у корках.

У першу чергу це стосується ділянки вулиці Стрийської від перехрестя з Гвардійською і далі у напрямку на виїзд за місто. Водіїв просимо дотримуватись правил дорожнього руху і не створювати перешкод для руху громадського транспорту, автомобілів швидкої медичної допомоги, міліції та інших служб.

У випадку, якщо регулювання руху транспорту здійснюється інспектором-регулювальником, виконуйте його накази. Автомобілі паркуйте лише у спеціально призначених місцях, орієнтуючись на розмітку та рекомендації паркувальників.

На стадіоні «Арена Львів» найбільш небезпечні ситуації виникають під час входу глядачів у чашу стадіону, особливо перед початком заходу. Тому прохання приїхати завчасно, не поспішати та бути взаємоввічливими. 

Охорону громадського порядку поблизу «Арени Львів» і безпосередньо у чаші стадіону нестимуть працівники міліції. До них можна звернутись у випадку, якщо ви стали очевидцем або жертвою злочину, побачили небезпечний або підозрілий предмет, або щось інше, що на вашу думку може загрожувати громадському спокою. Також можете звертатись на телефонну лінію 102.

Пильнуйте особисті речі та не порушуйте громадського порядку! Міліція Львівщини бажає Вам отримати лише приємні емоції від виступу улюбленого гурту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів