Пошкоджені стихією на Львівщині об’єкти обіцяють відремонтувати до кінця року

12:37 2 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ua.for-ua.com

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, заступник її голови Володимир Харчук запевнив: «Відповідно до розпорядження уряду, Львівській області заплановано скерувати майже 10 млн. грн на відновлення мостів та доріг, які були ушкоджені внаслідок стихійного лиха».

Як повідомили сьогодні, 2 вересня, «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 46 об’єктів, пошкоджених на Львівщині внаслідок стихії, відремонтують до кінця року. До сслвно ж у повідомленні зазначено:

«46 об’єктів, пошкоджених внаслідок стихії відремонтують до кінця поточного року у м. Дрогобич, Дрогобицькому, Самбірському, Старосамбірському районах Львівської області. Про це йшлося на нараді під головуванням заступника голови ЛОДА Володимира Харчука.

Під час наради учасники обговорили проведення відновних робіт та ефективне використання коштів резервного фонду державного бюджету, виділених Львівській області  на проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків стихійного лиха, яке сталося 15-18 травня 2014 року на Львівщині. Як повідомив Володимир Харчук, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України, Львівській області заплановано скерувати майже 10 млн. гривень на відновлення мостів та доріг, які були ушкоджені внаслідок стихійного лиха. До переліку включені найбільш нагальні та невідкладні роботи.

За словами Володимира Харчука,  на нараду запрошені керівники, які безпосередньо на місцях здійснюватимуть управління процесом відновлення об’єктів  та відповідатимуть за належне виконання ремонтних робіт. Це керівники районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування.

Також запрошені керівники структур, які допоможуть місцевим органам влади раціонально використати кошти. Директор департаменту з питань цивільного захисту ОДА Олексій Титаренко наголосив, що обласною адміністрацією зроблено все для того, щоб залучити кошти з резервного фонду державного бюджету для відновлення об’єктів, що були пошкоджені внаслідок стихії.

«Я сподіваюся, що усі кошти надійдуть вчасно. Нашим завданням є їх освоїти та якісно відновити пошкоджені об’єкти. Ми зібрали сьогодні керівників, які на місцях відповідатимуть за якість та своєчасність  виконаних робіт.  Поки надійдуть кошти, слід на місцях провести  усі організаційні роботи, зокрема визначитися з виконавцями», – сказав Олексій Титаренко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів