Понад 200 рятувальників ліквідовують наслідки ракетних обстрілів

09:20 11 квітня 2024 р.

Фото до новини

На місцях ліквідації наслідків сьогоднішнього масового ракетного обстрілу працюють понад 200 рятувальників та сотня слідчих, криміналістів і вибухотехніків.

Про це повідомив  міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, пише DailyLviv.com.

«Понад 200 рятувальників від ночі працюють на місцях ліквідації наслідків масованого обстрілу, ще понад сотня слідчих, криміналістів та вибухотехніків», - ідеться у повідомленні.

За словами Клименка, упродовж кількох годин російські військові атакували п’ять регіонів України – били по критичній інфраструктурі.

Читайте також: Оборонці неба ліквідували 57 повітряних цілей РФ з 82

«По Харкову ворог випустив понад 10 ракет, у деяких районах міста відсутнє електропостачання. Ліквідація наслідків обстрілів триває також на Одещині, Львівщині, Запоріжжі та Київщині. Залучений особовий склад та техніка ДСНС із сусідніх регіонів», - зазначив Клименко.

За його словами, рятувальники готові оперативно розгорнути мобільні генераторні станції. На базі пожежно-рятувальних частин та підрозділів поліції працюють пункти незламності – з електроенергією та доступом до мережі. Поблизу місць ліквідації обстрілів може бути обмежений рух транспорту.

Читайте також: Україні потрібно більше ППО та наша допомога - посол США в Україні

«На щастя, за оперативними даними, внаслідок сьогоднішньої атаки минулося без загиблих та потерпілих», - наголосив Клименко.

Як повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький, Росія атакувала два об'єкти - у Стрию і Червонограді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів