Поліціянти зареєстрували в середу на Львівщині 40 ДТП

09:30 19 липня 2018 р.

У селі Великий Дорошів

У селі Великий Дорошів
Фото: facebook.com/igor.zinkevych

18 липня на Львівщині загинула внаслідок ДТП одна людина. Ще одна – травмувалася.

Про це повідомили в четвер, 19 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області. У ній також розповіли, що минулої добу на дорогах Львівщини сталися 40 дорожньо-транспортних пригод.

«Об 11.15 у селі Великий Дорошів Жовківського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула людина. Попередньоз’ясовано, що водій маршрутного автобуса «Еталон» сполученням «Львів-Жовква» здійснив наїзд на пішохода – 56-річного мешканця одного з сіл району, котрий раптово вийшов на проїзну частину. Від отриманих травм чоловік помер на місці події», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Близько 20.30 на вулиці Стрийській у Львові у маршрутне таксі «Еталон» в’їхав 46-річний велосипедист, котрий отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.
Правоохоронці Львівщини нагадують – керуючи транспортними засобами, ретельно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, будьте уважними, обережними та взаємоввічливими», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів