Подвір’я будинку у Львові розчистили після обвалу

16:00 10 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Голова Галицької районної адміністрації запевнив: «Як тільки матимемо кошторис, то будемо звертатися в комісію техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій»,

Голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля повідомив сьогодні, 10 січня: «Внутрішнє подвір’я житлового будинку №111 на вулиці Івана Франка розчистили після обвалу – вивезли ґрунт і цеглу, які обвалилися. Зараз проектанти готують технічне рішення та обраховують кошторис. Як тільки матимемо кошторис – будемо звертатися в комісію техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо коштів з резервного фонду на проведення аварійно-відновлювальних робіт з відновлення стінки».

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «22 грудня у внутрішньому подвір’ї житлового будинку №111 на вулиці Івана Франка обвалилась частина підпірної стінки висотою п’ять метрів. Обвалено орієнтовно 20 квадратних метрів землі на площі 30 квадратних метрів. Ніхто не постраждав, будинок не пошкоджено, загрози немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів