Під Львовом загинув у ДТП водій легковика

10:00 8 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaholovok.com.ua

Як повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ, 42-річний житель Миколаївського району скоїв на Пустомитівщині за кермом «Toyota Corolla» зіткнення з автомобілем, який їхав попереду нього.

Ця аварія сталася 7 травня о 05.55 на автодорозі «Київ-Чоп» у Пустомитівському районі. За попередніми даними, водій легковика «Toyota Corolla», мешканець села Крупське Миколаївського району Мирон П. 1972 року народження загинув на місці ДТП від отриманих травм після того, як скоїв зіткнення з машиною, яка їхала попереду.

За даними прес-служби обласного управління ДАІ, це був «ГАЗ». Натомість департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації повідомляє, що «Toyota Corolla» зіткнулася з мікроавтобусом «Газель».

Водія мікроавтобуса «Газель», львів’янин Роман Г. 1960 року народження, в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у 8-му міську комунальну клінічну лікарню, де медики діагностували у нього забій грудної клітки. Триває розслідування, правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів