Під Львовом відкрили для руху транспорту Скнилівський міст

17:44 7 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

За словами керівника області Олега Синютки, він переконаний, що держава розрахується за виконані роботи.

У вівторок, 7 липня,  офіційно відкрили для руху транспорту шляхопровід через залізничні колії (Скнилівський міст) на автомобільній дорозі державного значення Західний обхід міста Львова 7+222 км у селі Холодновідка. Як відзначив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, ремонт мосту вдалося завершити завдяки спільним зусиллям проектантів, народного депутата України Богдана Дубневича, керівника Львівської залізниці Богдана Піха, служби автомобільних доріг та підрядних організацій. Олег Синютка також розповів:

«Кошти за останній час насправді не з'явилися. Їх як не було, так і, на превеликий жаль, нема й сьогодні.

Утім, люди, котрі сьогодні тут зібралися, зорганізувалися та вирішили, що цей безлад, що тривав останні півтора року, треба припинити. І саме завдяки волі цих людей сьогодні  відкрито рух для водіїв, котрі матимуть можливість комфортого проїзду.  Сьогодні велике християнське свято Івана й сьогоднішня подія є великим подарунком», - 

Окрім цього, за словами керівника Львівщини, він переконаний у тому, що  держава розрахується за виконані роботи. Про це повідомили сьогодні, 7 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації, де також нагадали:

«Ремонтні роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «ЗахідТрансБуд» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. Згідно з кошторисно-проектною документацією, вартість таких робіт становить 14,5 мільйона гривень.

Рух шляхопроводом повністю заборонили з лютого 2014 року. Ремонтні роботи неодноразово затримувались через повну відсутність фінансування у 2014 році.

Шляхопровід через залізничні колії на автомобільній дорозі державного значення Західний обхід міста Львова 7+222 км у селі Холодновідка Пустомитівського району побудований у 1963 році».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів