Перевізник сміття зі Львова скинув його в лісі

10:15 9 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Львівській облдержадміністрації запевнили, що розшукали недобросовісного перевізника, який незаконно скинув сміття в лісовому масиві Новоград-Волинського лісництва.

Про це повідомили у вівторок у прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Вчора, 8 жовтня, департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації спільно з правоохоронцями Новоград-Волинського ВП ГУНП України в Житомирській області виявили недобросовісного перевізника, який викинув сміття в лісовому масиві Новоград-Волинського лісництва. Виявлений автомобіль «МАН» (АМ3826ВІ) зареєстрований на громадянина Д.А. Титяневича у Новоград-Волинському, а причеп ВК1171ХТ –на гр. громадянина А.В Смагу в Рівному.

«Автомобіль затримали, проводяться відповідні слідчі дії. Відтак, департамент звернеться до поліції щодо вивчення питання можливої змови керівництва ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» та перевізника з метою незаконного заволодіння бюджетними коштами, які передбачені для компенсації за вивезення твердих побутових відходів», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА та опублікували фото затриманої вантажівки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів