Патрульні евакуювали з палаючого будинку 150 львів’ян

11:00 26 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ГО «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Рятувальники знімали 10 мешканців багатоповерхівки на вулиці Ярослава Музики за допомогою драбини.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили у вівторок, 26 грудня: «Сьогодні близько першої години ночі патрульні Франківського району отримали виклик на пожежу на вулиці Ярослава Музики. Коли патрульні під‘їхали на місце, то побачили займання квартири на четвертому поверсі п’ятиповерхового будинку».

«Заступник командира роти Наталія Пельчарська та інспектори Павло Хрупа і Тетяна Сорока негайно прийняли рішення евакуйовувати мешканців будинку. Почали з під‘їзду, де відбулося займання. Оперативно, попри сильну задимленість патрульні, будили мешканців і просили вийти з будинку. На допомогу залучили ще чотири екіпажі патрульної поліції. Загалом евакуювали близько 150 мешканців 45 квартир із трьох під‘їздів», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«10 мешканців рятувальники знімали за допомогою драбини. Загалом, на місці працювали ще п’ять автомобілів вогнеборців, чотири швидких та працівники Львівгазу. Завдяки злагодженій роботі патрульної поліції та Головного управління ДСНС України у Львівській області обійшлося без жертв», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів