Оголошено в розшук зниклого безвісти львів’янина (відео, оновлено)

19:50 6 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: strana.ua

Тарас Позняков пропав разом з автомобілем. Востаннє відеокамери зафіксували його в селі неподалік столиці, і їхав він геть в інший бік.

«Франківським відділом поліції Львова встановлюється місцеперебування безвісти зниклого Тараса Олександровича Познякова 1991 року народження, мешканця Львова, котрий 4 квітня 2016 року поїхав у Київ автомобілем «Ауді А6» сірого кольору, дорожній номерний знак «ВС 4446 СІ», – повідомили сьогодні, 6 квітня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліці , де також розповіли подробиці:

«Останнє відоме місцеперебування розшукуваного – автозаправна станція «BRS» на вулиці Садовського, 1а в селі Бузова в Києво-Святошинському районі. На даний час місцезнаходження його невідомо.

Прикмети: на вигляд – 25-26 років, ріст – 185 сантиметрів, худорлявої статури. Одягнутий у джинси синього кольору, кросівки-мокасини – сірого кольору, куртка – чорна вовняна, светр – синій або темно-сірий. При собі мав посвідчення водія та службове посвідчення.

Прохання до всіх, хто володіють інформацією про місцеперебування розшукуваного або інформацією про маршрут його пересування, звертатись на оперативну лінію 102 або за телефонами: (032) 238 95 51, 0673746957, 0673535804. З метою розшуку безвісно-зниклого прошу Вас орієнтувати особовий склад ввіреного Вам підрозділу, громадськість, придані сили, виставити сторожові карточки в ч/ч та АБ ОВС, розмістити орієнтування із фотокарткою зниклого на стендах «Їх розшукує міліція»; на залізничних станціях, аеропортах, лікарнях, центральних площах, мотелях, провести перевірку по наявних обліках ОВС, особливо увагу приділити перевірці по обліках доставлених.

При отриманні будь-якої інформації відносно зниклого чи встановленні місцезнаходження терміново повідомити в адресу Франківського ВП ГУ НП у Львівській області. Контактні дані: (032) 238 95 51, 0673746957, 0673535804 (чергова частина)».

25-річного Тараса Познякова вже більше доби розшукують у Львові та Києві. Хлопець 4 квітня зранку виїхав у столицю з двома невідомими пасажирами. З ними познайомився у інтернет-проекті «BlaBlaCar».

«Вранці виїхав на Київ на автомобілі «Ауді А6» сірого кольору. Вже о 12 дня мав бути у столиці. З батьками востаннє зв'язався 11.16, коли був на заправці. А потім з ним просто пропав зв'язок. На камерах спостереження видно, Тарас машиною з'їхав із траси в селі Бобриця Києво-Святошинського району. Це за 26 кілометрів від Києва», – повідомив Ігор Зінкевич із громадської організації «Варта 1».

Друзям та рідним хлопця вдалося встановити особи пасажирів, які їхали з Позняковим. Це 46-річний Олег Мазарчук, він мешканець Києва та 33-річний Володимир Дем'ян із Чернівецької області

 Спеціалісти перевіряють інформацію про цих людей. Моніторять сайт «BlaBlaCar», аби дізнатися IP-адрес цих осіб, за ним легше було б їх знайти. Подруга зниклого хлопця Ольга розповіла: «Дуже переживаю за Тараса. Батьки його зараз поїхали в те село, де останнє бачили машину. Шукають в лісах поруч. Але поки ніякої інформації нема. Періодично з'являється інформація, що його знайшли, але це поки неправда. Невідомо також чи справжні прізвища і імена пасажирів, які їхали з Тарасом. Якщо вони злочинці, то навряд чи називалися б по-справжньому». 

До пошуків львів'янина крім місцевої поліції залучили патрульну поліцію Києва. Усіх, хто володіють будь-якою інформацією про місце перебування Тараса Познякова, просять дзвонити за телефонами 067 353 44 22 або 102.

Про це повідомили в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua».

Натомість тележурналісти розповіли в середу: «Зниклого Тараса Познякова досі розшукують. Хлопець учора вранці виїхав зі Львова до Києва. По дорозі він узяв попутників, яких знайшов через сервіс «BlaBlaCar» . Близько 12 дня він пропав разом з автомобілем. Цікаво, що востаннє відеокамери зафіксували авто Тараса в селі неподалік столиці, і їхав він геть в інший бік». 

Про це повідомили сьогодні, 6 квітня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Подробиці – в її відеосюжеті:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів