Офіцери з PR завжди мають три плани, – капітан(відео)

18:52 31 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: На фото: Жан-П'єр Коломб

Організовуючи прес-тури на полігон, ключовим моментом є питання поваги до журналістів та до солдатів. Моя робота переконатися, що кожен репортер має однакові можливості для знімання та для інтерв’ювання осіб.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 31 березня, під час дискусії на тему:

”Взаємини із громадськістю в арміях США, Канади та України”, яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив офіцер зі зв'язків з громадськістю, капітан ЗС Канади Жан-П'єр Коломб.

- Ми також звертаємо увагу на безпеку. Мова йде і про збереження військової таємниці та фізичну безпеку. Якщо ми перебуваємо на стрілецькому полі, то ми повинні переконатися, що репортер не потрапить під кулю, і що солдатові не будуть заважати виконувати його роботу, - каже він.

За його словами, кожну таку подію ретельно планують наперед. І навіть створюють кілька різних планів.
- Є основний план, запасний план і план, якщо щось не йде за планом. І коли ми приводимо журналістів подивитися на тренування на полігоні, то ми мусимо пояснити, що зараз відбувається в полі і як їхня присутність буде впливати на солдат, - каже Жан-П'єр Коломб.

Тому журналістів інколи лімітують в просторі.

За словами офіцера зі зв'язків з громадськістю, радника командира, капітана ЗС США  Расела Гордона, він  також зважає на безпеку як журналістів, так і солдатів.
- Наша робота дуже важлива. Інколи навіть наші командири не розуміють цілком, чим ми займаємося і наскільки це важливо. Інколи, навіть, командири сприймають нас як журналістів і доводиться пояснювати, що ми, передусім, експерти з комунікацій, ми – ключ командирів до громади, можливість донести думку до них, - каже він.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів