Неподалік Львова загинув пішохід

08:55 11 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Водій «Volkswagen Transporter» скоїв наїзд на пішоходному переході.

10 лютого о 19:11 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Солонка Пустомитівського району водій мікроавтобусу «Фольксваген Т4», 1985 року народження, житель Львова, на пішохідному переході скоїв наїзд на пішохода, 1979 року народження, жителя села Сокільники Пустомитівського району, капітана служби цивільного захисту Миколаївського районного сектору ГУ ДСНС України у Львівській області, який від отриманих травм помер на місці події. Тіло загиблого доставлено до Львівського обласного судово-медичного моргу.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Про це повідомили сьогодні, 11 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

«На пішоходному переході в селі Солонці в напрямку Львова збито чоловіка насмерть. Автомобіль – «Volkswagen Transporter» (бус). Усі служби на місці. Загиблий був у коричневій куртці та гумових чоботях», – повідомили сьогодні, 10 лютого, на сторінці громадського об’єднання «Варта-1» в інтернет-мережі «ВКонтакте».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів