Неподалік Львова тріснула дамба з гудронами (+відео)

10:30 31 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

«Всю ніч йшли роботи з укріплення дамби, яка також дала тріщину, щоб унеможливити витік інфільтратів», – повідомив rерівник Жовківського відділення поліції Олександр Гостищев.

Поблизу Глибовицького сміттєзвалища тріснула дамба. Рятувальники намагаються укріпити об'єкт. Дамба з гудронами, яка знаходиться у безпосередній близькості від місця зсуву на Грибовицькому сміттєзвалищі під Львовом, може бути небезпечною для регіону. Вона знаходиться у безпосередній близькості від місця зсуву.

Ще напередодні рятувальники повідомляли про небезпеку її прорива. У дамбі наразі є сотні тисяч тонн небезпечних відходів. Тому техніка працює і на ній. 

Керівник Жовківського відділення поліції Олександр Гостищев розповів: «Всю ніч йшли роботи з укріплення дамби, яка також дала тріщину, щоб унеможливити витік інфільтратів».

У соцмережах навіть почалася легка паніка серед мешканців Львова, тому що люди скаржилися на воду темного кольору з кранів. Станом на ранок ця інформація не підтверджується.

Проте попри нічну зливу час від часу, на сміттєзвалищі знову виникає пожежа, яку одразу ж ліквідовують. Наразі на місці зсуву працюють медики, понад 60 одиниць техніки та майже півтисячі людей.

Про це повідомили сьогодні, 31 травня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів